Goldshrimp         Goldshell        Garnalenafslag Zoutkamp            Camping de Rousant

Camping de Rousant in Zoutkamp.
eindeloos genieten van rust, ruimte en schoonheid nabij het Lauwersmeer

Camping Zoutkamp De Rousant

Als u de camping in Zoutkamp binnenrijdt, tussen de prachtige begroeiing door, dan wordt u gelijk al aangenaam geprikkeld door de aparte sfeer. De schelpen langs het pad. De zwaar verroeste ankers, hier en daar schijnbaar achteloos neergelegd. Het eikenhouten viskraampje bij de receptie en de vele frutsels en vindsels doen vermoeden dat deze plek onverbrekelijk verbonden is met de zee, zonder ook maar een glimp van de zee te zien. Ja, tussen de bomen ontwaart u, aan de overzijde van het Reitdiep, in Zoutkamp, het ‘Garnalendorp’. Maar ook daar is de zee ver te zoeken. Dat was wel anders toen de Lauwersmeer nog een zee was! De sfeer is echter gebleven en u kunt nog steeds goed terecht voor ’n visje of een portie garnalen. Ook de horeca is ruimschoots aanwezig en voor de dagelijkse proviand, bent u in dit dorp op het juiste adres. Bij de V.V.V. kunt u terecht voor uw tochten door het Groninger land. Verder is er in de omgeving van Zoutkamp nog veel meer te doen.

Nieuwsgierig naar de accommodaties van Camping de Rousant, nabij het Lauwersmeer?

Naast de campingplaatsen hebben we een drietal accommodaties die perfect aansluiten bij de geschiedenis van de Rousant en de omgeving. U heeft de keuze uit een Sluismeesterwoning, een Zuiderzeebotter of een trekkershut. Bekijk de accommodaties en boek ze eenvoudig online. Bekijk hier de tarieven voor de camping of voor de accommodaties.

Een impressie van camping de Rousant

Heeft het bovenstaande verhaal u nieuwsgierig gemaakt? Bent u benieuwd hoe de camping, de accommodatie en de omgeving eruit ziet? Wacht dan niet langer en krijg een impressie van de prachtige camping en omgeving aan het Lauwersmeer in Zoutkamp.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de exacte locatie van camping Rousant?

De Rousant bevindt zich aan de Nittersweg 8 in Lauwerzijl/Zoutkamp.
U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer: +31(0)595-402033 of via e-mail: info@rousant.nl.

Het reserveren van een plaats op de camping is bij ons niet nodig, er is altijd een mooi plekje te vinden; u bent van harte welkom!

Vraag hier uw Garnalenkroketten
offerte aan!

Garnalenkroketten bij Goldshrimp
Offerte aanvragen

Sitemap

v line

Stel uw vraag

v line

Contactgegevens

Nittersweg 8

9885TC Lauwerzijl - Zoutkamp

Telefoonnummer: 0595-447150

Emailadres: info@rousant.nlLike ons op Facebook

De Rousant Zoutkamp
camping de rousant facebook