Goldshrimp         Goldshell        Garnalenafslag Zoutkamp            Camping de Rousant

Wij zijn bezig met het vernieuwen en verbeteren van onze website, excuses voor het ongemak.

Camping de Rousant, nabij het prachtige Lauwersmeer

Camping Zoutkamp De Rousant

Bent u op zoek naar een rustige camping met mooie natuur om u heen? Dan bent u bij camping de Rousant in Zoutkamp aan het juiste adres. Bij ons kunt u volop genieten van de ontspannen sfeer, de prachtige natuur en zelfs een stuk geschiedenis. Onze camping ligt nabij het Lauwersmeer en Lauwersoog, en beschikt over verschillende mooie accommodaties. Gezinnen, koppels, ouderen, rustzoekenden of actievelingen, iedereen heeft bij ons een fantastische tijd!

" Het reserveren van een plaats op de camping kan u doen via de onderstaande knop, er is altijd een mooi plekje te vinden; u bent van harte welkom! "

Reserveren

Prachtige natuur in Zoutkamp

Als u de camping binnenrijdt, tussen de prachtige begroeiing door, dan wordt u gelijk al aangenaam geprikkeld door de aparte sfeer.
De schelpen langs het pad.
De zwaar verroeste ankers, hier en daar schijnbaar argeloos neergelegd. Het eikenhouten viskraampje bij de receptie en de vele frutsels en vindsels doen vermoeden dat deze plek onverbrekelijk verbonden is met de zee, zonder ook maar één glimp van de zee te zien. Ja, tussen de bomen ontwaart u, aan de overzijde van het Reitdiep, Zoutkamp, het 'garnalendorp'. Maar ook dáár is de zee ver te zoeken. Dat was wel anders toen het Lauwersmeer nog een zee was!

De sfeer is echter gebleven en u kunt nog steeds goed terecht voor 'n visje of een portie garnalen. Ook de horeca is ruimschoots aanwezig en voor de dagelijkse proviand, bent u in dit dorp op het juiste adres. Bij de V.V.V. kunt u terecht voor uw tochten door het Groninger land.

Daarnaast kunt u ook de omgeving van Zoutkamp ontdekken. Hier is namelijk nog veel te doen.

Accommodaties van Camping de Rousant

Naast de campingplaatsen hebben we een drietal accommodaties die perfect aansluiten bij de geschiedenis van de Rousant en de omgeving. U heeft de keuze uit een Sluismeesterwoning, een Zuiderzeebotter of een trekkershut. Bekijk de accommodaties en boek ze eenvoudig online. Bekijk hier de tarieven voor de camping of voor de accommodaties.

Een impressie van Camping de Rousant

Bent u benieuwd hoe de camping, de accommodatie en de omgeving eruit ziet? Wacht dan niet langer en krijg een impressie van onze prachtige camping nabij het Lauwersmeer in Zoutkamp.


Klik op de foto hieronder om een video-blog  te bekijken van 1 van onze trouwe gasten!
 

schermafbeelding
 

 

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de exacte locatie van camping Rousant?

De Rousant bevindt zich aan de Nittersweg 8 in Lauwerzijl/Zoutkamp.
U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer: +31(0)595-447152 of via e-mail: reserveringen@rousant.nl

 

 

   line   

Stel uw vraag over Camping de Rousant

   line  

Contactgegevens

Nittersweg 8

9885 TC Lauwerzijl - Zoutkamp

Telefoonnummer: 0595-447152

Emailadres: reserveringen@rousant.nl

Like ons op Facebook

De Rousant Zoutkamp
camping de rousant facebooksocial