Goldshrimp         Goldshell        Garnalenafslag Zoutkamp            Camping de Rousant

Camping de Rousant, nabij het prachtige Lauwersmeer

Camping Zoutkamp De Rousant

Bent u op zoek naar een rustige camping met mooie natuur om u heen? Dan bent u bij camping de Rousant in Zoutkamp aan het juiste adres. Bij ons kunt u volop genieten van de ontspannen sfeer, de prachtige natuur en zelfs een stuk geschiedenis. Onze camping ligt nabij het Lauwersmeer en Lauwersoog, en beschikt over verschillende mooie accommodaties. Gezinnen, koppels, ouderen, rustzoekenden of actievelingen, iedereen heeft bij ons een fantastische tijd!

Prachtige natuur in Zoutkamp

Wanneer u de camping in Zoutland binnenrijdt, rijdt u direct door de prachtige begroeiing van het park door. Deze prachtige natuur bevindt zich over het gehele park. In deze mooie omgeving kunt u echt tot rust komen, genieten van de ruimte en de bosrijke omgeving. Enkele kilometers ten noordoosten van onze camping ligt het Lauwersmeer, wat een ideaal daguitje vormt voor iedereen die op zoek is naar natuurschoon.

De camping gelegen in Zoutland is onverbrekelijk verbonden met de zee. Dit is onder andere te zien aan het eikenhouten viskraampje bij de receptie. Tussen de bomen door ziet u het 'Garnalendorp'. De sfeer is hier altijd gemoedelijk en voor een vers visje of een portie garnalen van topkwaliteit, kunt u hier ook altijd terecht. Ook voor een snelle hap hoeft u niet ver weg. De horecagelegenheden zijn ruimschoots aanwezig. Wilt u wat drinken en genieten van de rust of uitgebreid eten? Het kan in dit gezellige dorpje. 

Wilt u liever actiever bezig zijn? Bij de V.V.V. kunt u terecht voor tochten door het Groninger land. Daarnaast kunt u ook de omgeving van Zoutkamp ontdekken. Hier is namelijk nog veel te doen.

Accommodaties van Camping de Rousant

Naast de campingplaatsen hebben we een drietal accommodaties die perfect aansluiten bij de geschiedenis van de Rousant en de omgeving. U heeft de keuze uit een Sluismeesterwoning, een Zuiderzeebotter of een trekkershut. Bekijk de accommodaties en boek ze eenvoudig online. Bekijk hier de tarieven voor de camping of voor de accommodaties.

Een impressie van Camping de Rousant

Bent u benieuwd hoe de camping, de accommodatie en de omgeving eruit ziet? Wacht dan niet langer en krijg een impressie van onze prachtige camping nabij het Lauwersmeer in Zoutkamp.


Klik op de foto hieronder om een video-blog  te bekijken van 1 van onze trouwe gasten!
 

schermafbeelding om
(https://einraumwohnung.eu)  

 

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de exacte locatie van camping Rousant?

De Rousant bevindt zich aan de Nittersweg 8 in Lauwerzijl/Zoutkamp.
U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer: +31(0)595-402033 of via e-mail: info@rousant.nl.

 

 

v line

    Stel uw vraag over
    Camping de Rousant

v line

Contactgegevens

Nittersweg 8

9885TC Lauwerzijl - Zoutkamp

Telefoonnummer: 0595-447150

Emailadres: info@rousant.nl

Like ons op Facebook

Stel uw vraag over Goldshrimp, Goldshell, Garnalenafslag Zoutkamp

De Rousant Zoutkamp
camping de rousant facebook