Goldshrimp         Goldshell        Garnalenafslag Zoutkamp            Camping de Rousant

Isolatie kruipruimte door schelpen van Goldshell

Isolatie van uw kruipruimte is erg belangrijk, u wilt natuurlijk voorkomen dat uw kruipruimte vol water komt te staan. Om dit te voorkomen is een isolatie met schelpen een goede optie. Goldshell kan u helpen met deze isolatie.

Hoe gaat het isoleren van uw kruipruimte in zijn werking?

De ondergrond in kruipruimtes zorgt ervoor dat er vocht naar boven komt vanuit de bodem. Een laag schelpen zorgt ervoor dat het water niet verder naar boven komt, waardoor u geen vochtige kruipruimte krijgt. In het bovenste deel van de laag schelpen ontstaat een pakket stilstaande lucht. De lucht boven de schelpen is daardoor droog en niet meer zo koud. De vloer van de woning is goed geïsoleerd.schelpen isolatie

Subsidie voor schelpen isolatie

Recent is een nieuwe subsidieregeling van toepassing op kruipruimte isolatie met schelpen, kijk hiervoor op www.snn.eu/subsidies

R waarde van uw isolatie

De mate waarin een materiaal isoleert hangt af van de dikte van het materiaal. Deze waarde wordt uitgedrukt in de R-waarde. Er is een minimale R waarde nodig van 2,5. Dit wordt bereikt door een laag van 25 cm aan isolatie schelpen aan te brengen. Door een dikkere laag schelpen krijg je een hogere R waarde.

Hoe gaat Goldshell te werk met het isoleren van uw kruipruimte

Het isoleren van uw kruipruimte met schelpen is aardig vlot uit te voeren. Het aanbrengen van de isolatie duurt maar een paar uur. Via een vrachtwagen worden de schelpen aangevoerd en via een buis de kruipruimte ingeblazen. De schelpen zijn nog wat vochtig na het aanbrengen, maar dit droogt in enkele dagen.

Voorwaarden woning voor schelpen isolatie

U kiest voor veiligheid met Goldshell

Goldshell werkt volgens de Vca-certificering. Dit betekent dat Goldshell rekening houdt met de veiligheid van de eigen medewerkers, maar ook met uw veiligheid.

Impressie van Goldshell

Bent u benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Klokhuis is bij ons op bezoek geweest en de reportage kunt u hieronder bekijken voor een impressie van Goldshell.

klokhuis schelpenwinning  

 

   line   

Stel uw vraag over Camping de Rousant

   line  

Contactgegevens

Nittersweg 8

9885 TC Lauwerzijl - Zoutkamp

Telefoonnummer: 0595-447152

Emailadres: reserveringen@rousant.nl

Like ons op Facebook

Schelpenisolatie, schelpen isolatie, schelpen, schone schelpen, zand, zand verkoop, kruipruimte, kruipruimteisolatie, kruipruimte isolatie, zandhandel, schelpenhandel, schelpen handel