Goldshrimp         Goldshell        Garnalenafslag Zoutkamp            Camping de Rousant

Goldshrimp Zoutkamp, producent van al uw garnalenproducten

Op zoek naar de lekkerste garnalenproducten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de specialist in het verwerken van garnalen, die gevangen zijn in de Noordzee en Waddenzee. De beste garnalenproducten koop je bij Goldshrimp Zoutkamp.

Waarom kiezen voor Goldshrimp?

Producten van Goldshrimp

Bij Goldshrimp verkopen we een aantal producten, zoals:

Noordzee Garnaalkroketten van Goldshrimp

Goldshrimp maakt Terschellingse garnalenkroketten gevuld met garnalen die gevangen zijn in de Waddenzee of Noordzee rondom Terschelling. Deze garnalenproducten bevatten 40% Terschellinger garnalen en zijn verkrijgbaar in 30 en 80 gram. Wilt u meer weten over de garnaalkroketten? Lees dan hier verder

Party Garnaalkroketten van Goldshrimp

De Terschellingse garnalenkroketten van Goldshrimp worden verkocht onder de merknaam Verhaagen. Het was de geboren en getogen Terschellingse Dirk Verhaagen die als eerste de machinale garnalenpellerij is begonnen onder de naam "Eerste machinale garnalenpellerij". Wilt u meer weten over de Party Garnaalkroketten? Lees dan hier verder

Mini Garnaalcroquetten van Goldshrimp

Naast de befaamde Terschellingse garnalenkroket fabriceert Goldshrimp onder de naam “ Vissers van de Rousant ” een garnaalkroket gevuld met 40% Hollandse garnalen, de Mini Garnaalkroketten  zijn uitsluitend verkrijgbaar met een gewicht van 30 gram. Wilt u meer weten over de Mini Garnaalcroquetten? Lees dan hier meer informatie hierover.

Garnaalcroquetten van Goldshrimp

Goldshrimp maakt ook de befaamde Garnaalcroquet, een heerlijke lekkernij om aan te bieden in uw restaurant of voor de visite thuis. De Garnaalcroquet is gevuld met 40% Hollandse garnalen en verkrijgbaar met een gewicht van 80 gram. Voor meer informatie kunt u hier verder lezen.

Met het aanbod van Goldshrimp Zoutkamp bent u aan het juiste adres voor al uw garnalenproducten van hoge kwaliteit. Vraag een offerte aan om de garnalenproducten te bestellen of neem contact met ons op voor meer informatie.

Certificaat Rousant

Goldshrimp op RTL4 met Nederland Proeft!

Zie hier aflevering 6 van het culinaire programma  Nederland Proeft  waarin Winston Post een ontdekkingsreis maakt door Nederland om de mooiste producten te verzamelen voor chef-kok Ed Hoogendijk. In deze aflevering staat de culinaire-hapjeskar voor de kleurrijke huisjes van  Zoutkamp  met onder andere onze heerlijke Hollandse garnalen en ambachtelijke Garnalenkroketten op het menu! 

De Rousant Nederland proeft Goldshrimp de Rousant

   line   

Stel uw vraag over Camping de Rousant

   line  

Contactgegevens

Nittersweg 8

9885 TC Lauwerzijl - Zoutkamp

Telefoonnummer: 0595-447152

Emailadres: reserveringen@rousant.nl

Like ons op Facebook

Garnalenkroket Goldshrimp Zoutkamp
socialsocial